bread

Apie kepyklą

Istorija

Kepykla UAB "Laragis" įsikūrė 1994 metais birželio mėnesį Kauno mieste. Apie  90 šios įmonės darbuotojų rūpinasi, kad ant vartotojų stalo kasdien patektų kokybiški, gardūs, kvapnūs, išvaizdūs duonos ir pyrago gaminiai. Produkcija kepama pagal lietuviškas kepimo tradicijas. Visos naudojamos žaliavos atitinka valstybinius kokybės standartus.

Kepykloje kasdien kepama netoli 100 rūšių duonos, pyragų, konditerijos gaminių. Kepyklos klientai yra: prekybos centrai, parduotuvės, maitinimo, gydymo, švietimo ir mokymo įstaigos. Kasdien produkciją išvežioja 15 įmonės automobilių po daugelį Lietuvos miestų, rajonų ir miestelių. Produkciją sėkmingai eksportuojame ir į kitas ES šalis.

Pasiekimai

Suteiktas 2010 02 01                                                                   Suteiktas 2014 11 03                                                   

 

Suteiktas 2013 12 05                                                                             

Duona – tai vienas iš seniausių ir pagrindinių žmonių maisto gaminių, pradėtų vartoti tada, kai buvo atrastos grūdinės kultūros. Grūdai iš pirminių javų pradėti rinkti, malti ir kepti, kai žmonės dar nemokėjo įdirbti žemės, bet mokėjo įkurti ugnį.

Solution: gomake logo